5 Simple Techniques For su kaçak tespiti

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı propertyımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Akustik dinleme cihazı suyun sesini dinleyerek sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılmasını sağlar.

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çOkay uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçak tespiti su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden su kaçağı tespit teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Pahalı su kaçak su tesisatçısı tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde su tesisatçısı olabilir.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir su kaçağı tespit alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Duvar iç yapısında bulunan su tesisatının içerisinde yer alan birikinti suların oluşturduğu su duvar yapısından akma meydana getiren kaçağa su kaçağı denir.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page